Balog megerősítette: előrehozzák a szakdolgozók béremelését

közzétett 2018-01-24 12:46:39 (Népszava)
Az intézkedés 19 milliárdjába kerül az költségvetésnek - Márciusban érkezik az emelt fizetés. ...tovább.

Mobilszolgáltatótól csalt ki tízmilliókat egy férfi Vasban

közzétett 2018-01-24 12:16:41 (Népszava)
Mobilszolgáltatótól csalt ki tízmilliókat egy férfi Vasban Egy mobilszolgáltatótól 39 millió forintot csalt ki, több mint háromszáz esetben pedig személyes adatokkal élt vissza egy férfi, ezért vádat emeltek ellene - tájékoztatta a Vas Megyei Főügyészség szerdán az MTI-t. Simon József főügyész közölte: a vádlott egy szombathelyi... ...tovább.

Merénylet Afganisztánban - Legalább 11-en megsérültek (videó)

közzétett 2018-01-24 12:16:41 (Népszava)
Merénylet Afganisztánban - Legalább 11-en megsérültek (videó) Öngyilkos merénylők támadták meg a Save the Children nemzetközi segélyszervezet irodáját Dzsalálábádban - adta hírül az Euronews. A rendőrség információi szerint szerda reggel egy öngyilkos merénylő felrobbantotta magát és autóját a szervezet központja előtt. Ezután... ...tovább.

Veszélyes a levegő minősége két településen

közzétett 2018-01-24 12:16:41 (Népszava)
Veszélyes a levegő minősége két településen Két településen veszélyesnek, három helyen egészségtelennek minősítette a levegő minőségét a magas szállópor-tartalom miatt az Országos Közegészségügyi Központ (OKK) szerdán - írja az MTI. Az OKK mérése szerint főként az ország keleti felében magas a... ...tovább.

Közbeszerzés - Módosított az értékhatáron a Közgyűlés

közzétett 2018-01-24 11:46:39 (Népszava)
Közbeszerzés - Módosított az értékhatáron a Közgyűlés Március elsejével ismét módosul az az értékhatár, amely felett a Fővárosi Közbeszerzési Kft. bonyolítja le a közbeszerzési eljárásokat - döntött a Fővárosi Közgyűlés szerdán. A Bagdy Gábor főpolgármester-helyettes által jegyzett előterjesztést 21 igennel, 4 nem... ...tovább.

Tudta? Így is terjedhet az influenza

közzétett 2018-01-24 11:16:38 (Népszava)
Tudta? Így is terjedhet az influenza Pusztán kilégzéssel is terjedhet az influenza, a vírusok továbbadásához köhögés vagy tüsszögés sem szükséges - számol be egy új amerikai kutatásról az MTI. Az általános vélekedés szerint úgy kaphatjuk el az influenzát, ha már megbetegedett emberek tüsszögésének vagy... ...tovább.

Hosszú Katinka a hétvégi versenyen sem indul

közzétett 2018-01-24 11:16:38 (Népszava)
Hosszú Katinka a hétvégi versenyen sem indul A decemberben kirobbant házassági válsága után Hosszú Katinka  a hétvégi luxemburgi versenyen sem indul - írja a Bors. Úgy látszik, Hosszú Katinka magánéletbeli problémái már a pályafutására is kihatással vannak. A háromszoros olimpiai bajnok az év első antwerpeni... ...tovább.

Halál Thaiföldön - Megdöbbentő részletek derültek ki

közzétett 2018-01-24 10:46:43 (Népszava)
Megdöbbentő részletek derültek ki a magyar férfi halálának körülményeiről. Egy szemtanú a Borsnak elmondta: a társaság tengeri ételeket vacsorázott egy thaiföldi luxushotelben, azonban amikor egyikük rosszul lett a szálloda munkatársai először nem mentőt, hanem taxit... ...tovább.

Gyilkosság Rákoskeresztúron - Előzetesben a késelő fiú

közzétett 2018-01-24 10:01:47 (Népszava)
Gyilkosság Rákoskeresztúron - Előzetesben a késelő fiú Házi őrizetből előzetes letartóztatásba, javítóintézetbe került a januárban történt rákoskeresztúri gyilkosság fiatalkorú gyanúsítottja - közölte a Fővárosi Törvényszék. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) január 12-én közölte, hogy Budapest XVII.... ...tovább.

Australian Open - Babos történelmet írt

közzétett 2018-01-24 09:16:38 (Népszava)
Australian Open - Babos történelmet írt Babos Tímea oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a döntőbe az ausztrál nyílt teniszbajnokság női páros versenyében. Az ötödik helyen kiemelt magyar-francia duó szerdán két szettben, 1 óra 20 perc alatt legyőzte a nyolcadikként rangsorolt Hszieh Szu-vej, Peng Suaj... ...tovább.