A Fideszre szavazók tömegei bűnöző pszichopaták (Bayerizmus, putrizmus) (Filmünk)

közzétett 2017-05-14 21:00:17 (HirArena)
Mai tanulságos és analizáló kommentfilmünk Molnár F. Árpádtól, a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztőjétől, nemzetközi hírű politikai üldözött újságírótól. A Fideszre szavazók tömegei bűnöző pszichopaták (Bayerizmus, putrizmus) (Komment: Molnár F. Árpád)... ...tovább.

Riadó! Idegen civilizációk! (Új gyorsfilmünk)

közzétett 2017-05-09 18:45:19 (HirArena)
A sötét anyag magyarázata. Évtizedek óta jeleket küldünk az űrbe és jeleket várunk. Mi a csend oka, mit teszünk rosszul, és mit fogunk jól csinálni? Ezért láthatatlan a sötét anyag. Tapasztalhatóságon túli civilizációk. Szupercivilizációk, abszolút civilizációk. Az... ...tovább.

Magyar Magyar Rabelműség

közzétett 2017-05-09 18:45:19 (HirArena)
Miközben mi - szülők - hegyeket mozgatunk vérvizsgálattal kimutatottan védett gyermekünk túloltástól való megvédése érdekében, a családunk ellen eljáró hatóságok a maguk kis homokozójában játszadoznak - a lányunk életével. Az MMR oltás hamisított, bulvár... ...tovább.

Drogtermesztő tanyán ütöttek a terrorelhárítás beépített emberén! (Tényfeltáró filmünk)

közzétett 2017-05-06 22:00:16 (HirArena)
15 év szabadságvesztéssel is fenyegetik a TEK egyik volt operatív emberét, akire azért szállt rá az állam, mert már nem akart tovább annak szolgálni. A Kecskeméti Járásbíróságon is forgatott tegnap a HírAréna Online főszerkesztője, Molnár F. Árpád, a nemzetközi hírű... ...tovább.

Trump atomháborút provokál! (Filmes híreink Észak-Koreából!)

közzétett 2017-05-03 02:00:17 (HirArena)
Sehol nem látott Észak-Koreai filmek részleteivel! Az Észak-Koreai (KNDK-s) barátainktól kapott új hírcsokor első híréből most készítettünk gyorsfilmet. A saját tapasztalatokkal is halmozott filmünkben így olyan dolgokat láthat, hallhat és tanulhat, amiket nyugaton egyetlen... ...tovább.

Figyelem! Ne tedd bankba a pénzed, mert ellopják! (Gyorsfilmünk!)

közzétett 2017-04-27 15:30:17 (HirArena)
Fergeteges részletekkel a legújabb gyorsfilmünk, a fotómontázson látható személyeket név szerint megidézve, mindenkinek! Figyelem! Ne tedd bankba a pénzed, mert ellopják! (A piCsányi bankrendszer devolúciója)     Gyorskomment: Molnár F. Árpád (ÉLI)... ...tovább.

Trump a Tomahawk-cégén keresztül kaszált az Aszad elleni rakétatámadásokkal (Exkluzív!)

közzétett 2017-04-11 14:00:18 (HirArena)
A tengeren túlról kaptuk: Donald Trump erős részvényese a Raytheon-nak, ami azokat a Tomahawk rakétákat gyártja, amik darabja 60-100 millió dollár, és amiből Trump 59 darabot lövetett Szíria egyik repterére. Trump üzleti vállalkozása, a Raytheon Inc. részvényei meredeken... ...tovább.

A CEU-sok szerint devizásoknak és otthonvédőknek nincs helye a Kossuth téren!

közzétett 2017-04-10 10:00:21 (HirArena)
Sok-sok ezer öngyilkosság után is több, mint 1 millió magyart fenyeget kilakoltatás, éppen az olyan telhetetlen bűnözők miatt, mint a kilakoltató Soros György. Az egyetemi tanárok mindig a rendszer gyáva és gerinctelen júdás talpnyalói voltak, a hitványság és a... ...tovább.

Bakikkal, kivágott jelenetekkel (Villám-videoklipünk)

közzétett 2017-04-09 21:15:19 (HirArena)
Damu Rolandtól Balogh Béláig jó pár közismert személyt láthatnak ebben az este készült, 2 és fél perces videoklipünkben. Bakikkal, kivágott jelenetekkel (Hírháttér Multimédia, villám-videoklip)   A villámgyorsan készült videoklipben láthatók: Ambrusné Dr.... ...tovább.

Védett banda miatt nyilvánították skizofrénné a mindent bizonyító jogásznőt (Dokufilmünk)

közzétett 2017-04-08 15:30:20 (HirArena)
Az egyik legismertebb cég legfőbb jogásza volt, de ez sem védte meg a rendőrmaffiától és az igazságügyi maffiától, mivel a szomszédja az állami szervezett bűnözés csókosa. Legújabb dokumentumfilmünk Ambrusné Dr. Kerekes Judit kálváriájáról szól, bizonyítékokkal.... ...tovább.