San Antonio Ibiza Utazási útmutató

A San Antonio az Ibiza Baleár-szigeten található, mindössze 10 mérföldre az Ibiza városától és 14 kilométerre a repülőtértől. A nagyszerű strandokat, szállást, éttermet és számos klubot, bárot és szórakozást kínál. A turisták körében népszerű, a végtelen éjszakai szórakozóhelyek évente több ezer fiatal látogatót vonzanak.

Van egy központi tér és számos sétálóutca, ahol kávézók, bárok és üzletek találhatók a kikötőtől, és egészen a kellemes fákkal szegélyezett tengerparti sétány mentén húzódnak. A San Antonio különlegessége a divatos utcai kávézók és bárok nagy választéka, beleértve a híres Cafe del Marot is, ahol pihenhet, miközben nézi a gyönyörű naplementét. Lazítson és nézze meg a naplementét egy itallal vagy kettővel, mielőtt elütötte a klubokat, és táncol az éjszaka!

Forrás: Pixabay

A San Antonio egy kis öbölben fekszik, amely hosszú öbölben fekszik, és legendás foltokat foglal el, mint a Sunset Strip a Cala Gracio-n, és csendesebb üdülőhelyek, mint a Port des Torrent. A legjobb strandok San Antonio és Cala Bou déli részén találhatók.

A strandoktól távol van mindenki számára elérhető, beleértve a víziparkokat, a bungee jumpingot, a parcinget, a kartingot, a lovaglást, a teniszet és még sok más. A szép San Antonio kikötő számos csónakázási lehetőséget kínál a látogatók számára. Az Ibiza partja mentén hajózik a sziget legjobb felfedezésének módja.

Ne felejtsd el megnézni az Ibiza város környéki klubokat és éjszakai szórakozóhelyeket, amelyek könnyen megközelíthetők az éjszakai Disco buszon. Itt nagy látnivalók a Pacha, az El Divino és a Space klubjai.

Az Ibiza szelíd éghajlatú, nagyon kevés esővel és enyhe hőmérséklettel. A nyári szezonban a hőmérséklet átlagosan 30 ° C, a téli hőmérséklet pedig 10 ° C alá esik. Augusztus az ideális alkalom a vízi sportok meglátogatására, hiszen a vízhőmérséklet ebben az időszakban 26 ° körül van.

Vélemény, hozzászólás?