Portugália utazási útmutató

Portugáliában mindent megtalál, beleértve a gyönyörű strandokat, fantasztikus golfpályákat, történelmet és kultúrát, egy csodálatos belső teret, egy sor föld- és vízi tevékenységet, valamint egy nagyszerű klubszínt.

A szárazföldi Portugália és szigetei több mint 500 mérföldnyi partszakaszt kínálnak, így népszerű célpont a vízi sportok kedvelőinek. Szörf, szörf és vitorlázás rendkívül népszerű.

Az Algarve Portugália déli részén található, és az ország leglátogatottabb területe. Itt az Algarve-ban több mint 100 mérföldnyi strand található

Forrás : Pixabay.com

Az ország északi részén található lisszaboni part és a Costa Verde egyedülálló bájjal rendelkezik. Ezek a területek népszerűbbek a kultúrát és a feltárást kereső látogatók körében

Portugáliában az időjárás jelentősen változik. Az Algarve nyári hőmérséklete tiszta kék égbolt és napi 12 órás napsütés esetén elérte az alacsony 30-as éveket. Minél tovább észak felé haladsz, a hőmérséklet körülbelül 25 ° C-ra csökken, nagyobb eséllyel, különösen decembertől márciusig.

One Reply to “Portugália utazási útmutató”

Vélemény, hozzászólás?