jelenlegi

Az idővel futnak versenyt mentőalakulatok Mexikóban. A pusztító erejű, Richter skála szerinti 7,1-es erősségű földrengés áldozatainak száma már majdnem eléri a háromszázat. A mexikói főváros egy részében megszűnt az áramszolgáltatás és a telefonok sem működnek, így sokan nem tudnak kapcsolatba lépni szeretteikkel.  A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK! FOTÓK: Margarito Perez / Alejandro Ayala/ CESAR VICUÑA/ Carlos Tischler/ Fernando Ramirez /NurPhoto Az ország már éppen kezdett felocsúdni a két héttel ezelőtti földrengésből, amikor ismét bekövetkezett a természeti katasztrófa.

Leírhatatlan állapotok Mexikóban - Legalább 248 a halottak száma (Fotók!)

sport

A legutóbb elődöntős Liverpool számára gyorsan véget ért az angol labdarúgó Ligakupa 2017/18-as kiírása, miután a 32 között kikapott a Leicester City vendégeként. Jürgen Klopp együttese hiába birtokolta 70 százalékban a labdát és lőtt sokkal többször kapura, gólt csak a hazaiak szereztek. „Az első félidőben remekül játszottunk, akkor el kellett volna döntenünk a meccset. A Leicester City azonban túlélte ezt az időszakot, mert a helyzeteknél nem voltunk elég pontosak” - kesergett Klopp.

Kínos Liverpool-vereség

különféle

Három hónap alatt négyszer is Jamaicába utaztak idén Matolcsy György jegybankjának dolgozói – írja a 24.hu Spät Judit, az Együtt elnökségi tagja által az MNB-től kikért adatok alapján. A portál utánanézett, hogy április 1. és 16. között  milyen gazdasági konferenciát vagy nagyszabású rendezvényt szerveztek a jamaicai Montego Bay-ben, ahol két hétig voltak az MNB emberei, de egyet sem találtak, amely indokolhatta volna a dolgozók utazását. A több mint kéthetes út kétmillió forintot kóstált, ennek a fele az útiköltség volt.

Luxus az MNB-nél - Milliókért utazgattak Matolcsy emberei

hírességek

Karácsonyra mindenki számára elérhető új lemezén Malek Andrea a dzsesszt vegyíti a népzenével, sajátos egyéni ízekkel fűszerezve. Nemrégiben új világzenei projektbe kezdett Malek Andrea, új lemezén, melynek anyagát zenésztársaival a nyáron a Zempléni Fesztiválon is eljátszották, magyar népdalok dzsesszesített feldolgozása szerepel, mások mellett R’nB és latin elemekkel vegyítve. - Olyan mindegyik, mint egy festmény – mondja az énekesnő. - Először a műfajjal, vagyis a népdal feldogozásokkal, mint gondolom sokan mások, Bartókon és Kodályon keresztül találkoztam.

Malek Andrea: bátran kell szeretni

auto-moto

Fotó: Land RoverA Land Rover Defender robosztus terepjárót 68 éven keresztül gyártották, amit a Jaguar Land Rover (JLR) 2016-ban az egyre szigorodó jármûbiztonsági elõírások miatt állított le. Jim Ratcliffe brit milliárdos egy új nagy-britanniai üzem építése helyett a Németországban meglévõ szabad gyártási kapacitás és német technológiai ismeretek kiaknázásával szeretné ismét gyártásra éretté tenni a terepjáró modellt. A Handelsblatt értesülése szerint az év végére már 150 mérnök dolgozik majd a korunk technológiai követelményeinek megfelelõ modell kifejlesztésén.

Németországban születne újjá a legendás Land Rover Defender
Ma