Néhány élelmiszer befolyásolhatja a rák terjedését

Néhány élelmiszer befolyásolhatja a rák terjedését

A spárgában, a szárnyasokban és egyéb élelmiszerekben is megtalálható, aszparagin nevű aminosav csökkentése, illetve blokkolása jelentősen megnehezítette a melldaganatok áttétképződését egereken végzett kísérletekben - számoltak be a kutatók a Nature című tudományos folyóiratban közölt tanulmányukban.

közzétett 2018-02-08 16:15:26 (hvg.hu) tovább

Még több hír hvg.hu:
Több ezer kurd tüntetett Strasbourgban a PKK vezetőjének szabadon bocsátásáért
Lehallgatási botrány Franciaországban
Egyelőre nem lesz újabb sztrájk a Boschnál
Belebukott barátnője fajgyűlölő posztjába az unióellenes pártvezér
Egymillió háztartás marad áram nélkül Mexikóban
Miért kell elájulni Obamáék képeitől?
Ezek az ötös lottó e heti nyerőszámai
Momentum: ütni-verni fogjuk a rendszert, míg össze nem roppan
Kézilabda BL: Simán nyert a Veszprém
Ukrán nacionalisták Kijevben megtámadták egy orosz ügynökség képviseletét
Négy izraeli katona megsebesült egy merényletben a Gázai övezet határán
Elhunyt Énekes Zoltán, a Nemzeti Sport korábbi főszerkesztője
116 év után csőd szélén a Gibson gitár gyártója
Csaló autókereskedők ellen is pazarul működhet a bitcoin technológiája
Az elmúlt 10 év legnagyobb földrengése volt Nagy-Britanniában