A közétkeztetési szakácsverseny Budaörsön

A közétkeztetési szakácsverseny Budaörsön

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) és a Közétkeztetők, és Élelmezésvezetők Országos Szövetsége (KÖZSZÖV) hirdette meg a versenyt  közétkeztetésben dolgozó szakácsok számára idén februárban. A versenyt "tavaszváró ételek a hagyomány és a megújulás jegyében" készítendő ételekkel hirdették meg. A feladat tehát az volt, hogy a modern gasztronómia jegyében készüljenek tradicionális ízeket képviselő ételek. A verseny meghirdetői szerint cél a hagyományos ízek, évszakhoz kötődő szokások megőrzése mellett, az ételek modernizálása, a mai kor követelményeihez igazítása, az étkezési kultúra fejlesztése, az évszakokhoz és szokásokhoz kötődő ételek megismertetése.

közzétett 2017-10-08 15:01:31 (Népszava) tovább

Még több hír Népszava:
Árnyékkormány
Régi sebek
Talán a sportrovat
Az orbáni doktrína
A diplomások tovább élnek - nálunk is
Erőtlen tüntetés, erős pénzügyi zavar
Ha harcolsz, esetleg túléled
Megállíthatatlan a Manchester City
Kaká visszavonul
Labdarúgó BL - A Real Madrid jut tovább
Dárdaiék kevesebben is nyertek
Élménybeszámolók a túlélésért
Emlékezetes csatát hozott a Super Bowl
Spiró szerint nem változott semmi
Piaristák a Várban